Det skal du overveje, når du skal have ny babyalarm


Det kan være svært at vælge den rigtige babyalarm. Dels fordi der er så mange at vælge imellem og dels fordi de kan så mange forskellige ting. Men hvad er egentlig vigtigt når du skal vælge en alarm til baby? I det følgende får du vores bud på, hvad du bør overveje inden du køber.

Ekstrafunktioner

En måde producenterne af babyalarmer kan få deres produkter til at skille sig ud i mængden er ved at tilbyde en masse ekstrafunktioner. De har naturligvis alle sammen det tilfælles, at de kan lytte med når baby rumsterer, snakker eller græder. Men derudover er der også mange andre små features at komme efter. Nogen er nyttige, andre ikke så meget og få er decideret ubrugelige. Hvilke funktioner der er nødvendige, gode at have eller ligegyldige for dig, er helt op til dit behov. Der er ingen grund til at betale ekstra for en håndfuld funktioner du alligevel aldrig får brugt.

Signalstyrken

Noget af det absolut vigtigste at kigge på hvis du er på jagt efter den bedste babyalarm, er signalstyrken og dermed rækkevidden på dine enheder. Hvis du ved, at du altid kommer til at befinde dig i rummet lige ved siden af baby, så er der ingen grund til at bruge flere penge på et produkt med god rækkevidde, men vil du gerne have mulighed for at gå på toilettet, sætte dig ud i haven og nyde solen eller noget tredje, så kan det i høj grad anbefales at finde en alarm med god rækkevidde. Neonate BC-6500D er især værd at nævne i den sammenhæng, da den tilbyder et af de stærkeste signaler på markedet, med en opgivet rækkevidde på 800m.
Inden du falder bagover af de imponerende tal, så husk på at der er tale om 800m i åbent landskab. Medmindre du sidder på en mark, så er det sjældent du får så ideelle forhold. I et almindeligt hjem vil der være vægge, møbler og lignende til at forstyrre signalet. De 800m fortæller dog, at signalet er stærkt, og det burde derfor ikke være noget problem, hvis der er op til flere vægge og andre forhindringer mellem dig og baby.

Hvad skal den koste?

Slutteligt kommer vi naturligvis ikke udenom prisen på apparatet. Hvis du har researchet lidt på det, så vil du formentlig vide at der kan være relativt store udsving i priserne produkterne imellem. En god tommelfingerregel er, at pris og kvalitet som udgangspunkt hænger sammen. Der er dog det forbehold, som vi også har været inde på før, at du kan komme til at betale ekstra for funktioner som du enten ikke har brug for eller aldrig får brugt.
Videofunktion i babyalarmen er eksempelvis yderst populært i øjeblikket – men egentlig er der ikke noget behov for at have det.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

How to increase your chances of success on dating sites and apps

Hej baby! – farvel nattesøvn.

Brug af mobil under kørsel giver fremadrettet et klip i kortet